Loading...

Στο ζαχαροπλαστείο μας θα βρείτε ποιοτικές χειροποίητες δημιουργίες με τα καλύτερα υλικά για όλες τις περιστάσεις με άμεση παράδοση.

Desserts-Γαστεράτος1

Το Desserts προσφέρει ποικιλία σε πάστες και τούρτες , που ξεχωρίζουν για τους γευστικούς συνδυασμούς τους , επιλέγοντας πάντα τα πιο αγνά υλικά για εσάς.

μίνι-γλυκά---desserts

Στο ζαχαροπλαστείο Desserts μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια ποικιλία μικρών γλυκών που ξεχωρίζουν σε γεύση και εμφάνιση

κέικ-&-μπισκότα---desserts

Στο ζαχαροπλαστείο Desserts υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε γευστικά Κέικ & Μπισκότα συνοδευτικά για τον καφέ, το πρωϊνό ή το τσάι σας , πάντα ολόφρεσκα χωρίς προσθήκη χημικών. Προτεραιότητά μας τα αγνά υλικά για να σας προσφέρουμε πάντα μοναδικές αληθινές γεύσεις!

Ζαχαροπλαστείο-Desserts-Αλμυρες γευσεις

Στις αλμυρές γεύσεις του Desserts θα βρείτε τα περίφημα μπατόν σαλέ! Αλμυρά μπισκότα με παρμεζάνα, ιδιαίτερα και γευστικά, που συνοδεύουν τέλεια εκτός από τα παραπάνω και το ποτό σας

Ζαχαροπλαστείο Desserts Τούρτες με ζαχαρόπαστα

Αν για κάτι διακρίνεται το ζαχαροπλαστείο Desserts αυτό είναι οι ιδιαίτερες τούρτες με λεπτή επικάλυψη από ζαχαρόπαστα , απλές ή πολυώροφες, σε απίστευτα σχέδια και χρώματα. Ειδικές κατασκευές, photoprint & 3D φιγούρες είναι μερικές μόνο από τις επιλογές για να στολίσουμε την τούρτα σας.