2021-02-23T22:13:56+02:00

Κέικ cookies and cream

Κέικ cookies and cream Υλικά Για τη ζύμη 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 4 αυγά μεγάλα, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι [...]

2021-02-16T22:35:58+02:00

Κέικ Μπανόφι

Κέικ Μπανόφι Υλικά 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο (397 γρ.) 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο για τη φόρμα 1½ κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 110 γρ. βούτυρο αγελάδος + λίγο [...]

2020-12-27T20:06:11+02:00

Αγγλική Πουτίγκα

Αγγλική Πουτίγκα Οι γιορτινές δημιουργίες των Χριστουγέννων δε μπορούν να μη συμπεριλάβουν την αγαπημένη αγγλική πουτίγκα! Στο Desserts μπορείτε να τη γευτείτε στην πιο νόστιμη εκδοχή της από το Γρηγόρη Γαστεράτο, [...]

2020-12-13T14:01:59+02:00

Gingerbread House

GINGERBREAD HOUSE Tα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα gingerbread houses του Desserts έχουν την τιμητική τους, και όχι άδικα! Τα «μπισκοτένια σπιτάκια» μας ξεχωρίζουν, τόσο για τη γεμάτη γεύση τους όσο και [...]

2020-12-06T12:07:07+02:00

Panettone

Άρωμα Ιταλίας στο ζαχαροπλαστείο Desserts εν όψει Χριστουγέννων! Μιας και η καραντίνα δεν επιτρέπει ταξίδια, σας φέρνουμε εμείς το αυθεντικό panettone του γνωστού chef Μιχάλη Τυράκη απευθείας από το Μιλάνο! Πρόκειται [...]

2020-11-28T20:09:06+02:00

Sacher Torte

Ποιος είναι ο «πρωτεργάτης» του θρυλικού γλυκού ; Η ιστορία λέει πως… «Η περίφημη τούρτα δημιουργήθηκε από το ζαχαροπλάστη Franz Sacher το 1832 στην αυστριακή πρωτεύουσα, όταν του ζητήθηκε από τον [...]

2020-09-15T11:47:51+03:00

Σοκολατένια κρουασάν απο τον Γρήγορη γαστεράτο

Σοκολατένια κρουασάν Υλικά Για τη ζύμη 250 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες, χλιαρό 25 γρ. μαγιά νωπή 430 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. ζάχαρη 70 γρ. κακάο 5 κρόκοι αυγών 70 [...]

2020-05-12T15:26:56+03:00

Τα μυστικά για την τέλεια μαρέγκα

Πολλά γλυκά έχουν σαν βάση την μαρέγκα, όπως οι μπεζέδες, τα μακαρόν, τα lemon pies, η τούρτα Παύλοβα. Αλλού πάλι πρέπει να την προσθέσουμε σε διάφορες ζύμες όπως παντεσπάνια, κέικ και σουφλέ. Μπορεί να [...]

2020-08-07T11:10:42+03:00

Safe Candy Bar

Σχεδιάζετε τη βάπτιση του παιδιού σας και θέλετε να έχετε την μεγαλύτερη προστασία και υγιεινή για τα γλυκά που θα προσφέρετε; Το ανοικτό Candy bar με γλυκά που όλοι μπορούν να αγγίζουν είναι πλέον [...]

2021-02-15T21:38:51+02:00

Red Velvet cake

Red Velvet cake Υλικά Για το κέικ 120 γρ βούτυρο αγελάδος ¼ φλιτζάνι ηλιέλαιο 300 γρ ζάχαρη 2 αυγά 1 κουτ. σούπας κακάο γεμάτη 355 γρ αλεύρι 1 κουτ. γλυκού σόδα 1 [...]

2020-08-07T11:05:49+03:00

Κερασόπιτα

Κερασόπιτα Προετοιμασία: 40΄, Αναμονή: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 45΄ Υλικά (για 8 μερίδες) Για τη ζύμη 330 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουτ. σούπας ζάχαρη 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 220 γρ. [...]

2020-08-07T11:03:11+03:00

Εύκολη γρανίτα κεράσι (χωρίς παγωτομηχανή)

Εύκολη γρανίτα κεράσι (χωρίς παγωτομηχανή) Προετοιμασία - παρασκευή: 45΄ Αναμονή: τουλάχιστον 12 ώρες Υλικά (για 4 μερίδες) 500 γρ. κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (καθαρό βάρος) 200 γρ. νερό 200 γρ. ζάχαρη 1 [...]

2020-08-07T10:56:50+03:00

Παλμιέ

Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπρίκι, προσέχοντας να μην κάψει.