Desserts – Ζαχαροπλαστείο στο νέο ψυχικό

Pastry Chef : Γρηγόρης Γαστεράτος

Το ζαχαροπλαστείο Desserts ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2002 στο Μαρούσι και το 2016 μεταφέρθηκε στο Νέο Ψυχικό, Πηνελόπης Δέλτα 30. Έκτοτε παραμένει έως και σήμερα η πιο γλυκιά συντροφιά. Στο Desserts μπορεί κανείς να γευτεί ποιοτικά, χειροποίητα γλυκά, που έχουν την υπογραφή του Pastry Chef Γρηγόρη Γαστεράτου.

Ο ίδιος μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της γαστρονομίας και της ζαχαροπλαστικής και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και ταλαντούχους pastry chef της γαλλικής και ελληνικής ζαχαροπλαστικής .Με καταγωγή από την Κέρκυρα είχε πάθος από μικρός για το επάγγελμα που ακολούθησε.
Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα και παρακολούθησε σεμινάρια ζαχαροπλαστικής στη Γαλλία, στη συνέχεια διαγράφει τη δική του επιτυχημένη καριέρα με συνεργασίες ως Pastry Chef, με τα πιο γνωστά ζαχαροπλαστεία και βραβευμένα εστιατόρια, όπως οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στο Λυκαβηττό (βραβείο «ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ» 2003).Έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συνεργασία του με το περιοδικό «Γλυκές Ιστορίες», «Γαστρονόμο», «Ζάχαρη & Αλεύρι» και τις συνταγές του, αλλά και τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση.

Ο Γρηγόρης Γαστεράτος και οι έμπειροι συνεργάτες του πιστεύουν πολύ στην αξία των ποιοτικών υλικών και έτσι επιλέγουν τις καλύτερες πρώτες ύλες, για να παρασκευάζουν όλες τις γλυκές και αλμυρές γεύσεις για εσάς με αγάπη και μεράκι. Διαθέτουν τεχνική, φαντασία και δημιουργικές ιδέες, αλλά είναι και πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν στις δικές σας προτιμήσεις.

Το Desserts εγγυάται για την υψηλή ποιότητα από το πρώτο στάδιο της παρασκευής μέχρι και τη στιγμή που εσείς απολαμβάνετε όλα τα προϊόντα.
Για ιδιαίτερες περιστάσεις  : γάμοςβάπτισηγενέθλια , αλλά και κάθε άλλη σημαντική για εσάς στιγμή, είναι κοντά σας με πρωτότυπες δημιουργίες.